نوسان در قیمت خودرو کاهش یافته است. در ۱۰ روز اخیر شاهد ثبات نسبی در وضعیت بازار هستیم. به نظر می‌رسد این شرایط، در روزهای آینده نیز ادامه داشته باشد.

0000

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تجارت‌نیوز، قیمت خودرو صفر داخلی در روز سه‌شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ با توجه به آمار و قیمت روزانه سایت دیوار با تغییراتی همراه شد.

پراید ۱۱۱ با قیمت ۲۰۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد. پراید ۱۳۱ نیز با قیمت ۱۸۰ میلیون تومان عرضه می‌شود. دنا معمولی مدل ۱۴۰۱ نیز به ۴۱۰ میلیون تومان رسید.

البته پژو ۲۰۷ اتومات به قیمت ۶۲۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

قیمت خودروهای پرطرفدار

تیبا هاچ‌بک پلاس هم‌اکنون با نرخ ۲۱۰ میلیون تومان معامله می‌شود. پژو ۲۰۶ تیپ دو  مدل ۱۴۰۱ به ۳۰۳ میلیون تومان رسید. ۲۰۶ تیپ پنج نیز در بازار کشور تا نرخ ۳۶۱ میلیون تومان پیش رفت.

تارا اتوماتیک نیز امروز با ۳ میلیون کاهش قیمت همراه بود. این خودرو در بازار امروز در قیمت ۵۹۲ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

پیش‌بینی قیمت خودرو در روزهای آینده

بابک صدرایی، کارشناس صنعت خودرو  گفت: بازار خودروی کشور در ۱۰ روز اخیر با ثبات نسبی در قیمت‌ها همراه بود. البته همچنان کاهش یا افزایش جزئی در قیمت‌ها دیده می‌شود.

این کارشناس صنعت خودرو افزود: باید به این نکته توجه کرد که بازار، در شرایط کنونی کشش افزایش قیمت را ندارد. به همین دلیل، تا زمانی که دو موضوع مذاکرات وین و واردات خودرو به نتیجه نرسد، به نظر می‌رسد بازار به روند کنونی خود ادامه دهد.

چندی پیش نیز، بهرام شهریاری، کارشناس صنعت خودرو گفت: در حال حاضر بازار در رکود قرار دارد. اما نکته قابل توجه این است که در ۱۰ روز گذشته شاهد نوسان قیمت‌ها بودیم. در روزهای گذشته میزان عرضه خودرو به بازار افزایش یافت و عرضه و تقاضا مقداری در حالت تعادلی قرار گرفت. به نظر می‌رسد در روزهای آینده نیز این روند نوسانی در بازار خودروی کشور ادامه داشته باشد.

این خودرو ۳ میلیون تومان ارزان شد | جدیدترین قیمت پراید، تیبا، کوییک، دنا و شاهین

کد خبر 695065

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار ثبت نام و قیمت خودرو

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 5
  • مهرداد IR ۱۱:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۱
    0 0
    سلام بنده شهریور ۱۴۰۰ کوییک معمولی ثبت‌نام کردم بدون سود مشارکت الآن تحویل گرفتم که سایپا با همان قیمت تحویل فوری زده چرای بعداز یکسال باهمان قیمت تحویل فوری دارن مشکل نیست چرا ی سال پول مارو گرفتن سود مشارکت ندادن این کلاهبراداریه
    • حسن IR ۱۵:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۱
      0 0
      کجای کاری برادر من کوییک اس نوشتم دعوتنامه صادر کرده و پول اونو گرفته بعد یک ماه اس ام اس داده تولید نکردم کوییک معمولی میتونم بدم و بعدشم پول مابه التفاوت رو گفته اس ام اس میکنم برید بگیرید دو ماهه هیچ اس ام اسی نیومده